Benefiet Matinee Concert een Succes! Bedankt!

Het benefiet matinee concert van SAWED Support van afgelopen zondag was een succes! Dank aan alle sympathisanten voor de komst of voor hun steun op welke andere manier dan ook en een bijzondere dank aan de muzikanten die het concert opluisterden:

Fanny Swolfs

Julie Cosemans

Pierre Lebon

Eurasia Duo

Thieu Cosemans

Reageren?

We mochten al een zeer vriendelijke reactie ontvangen op het concert en als u ook uw ervaringen wil delen, dan nodigen we u daartoe graag uit door te reageren op dit bericht (onderaan de pagina) :

reactie  d.d. 27-11-2018:

Het was een geweldige middag……wij genoten van mooie zang…jong talent 👍..muziek…. rust, Lekkere vlaai, koffie.
Gingen later tevreden naar huis ❣️❣️

Tot volgend jaar.
Toke en Hub Bocken Tholen.

Sfeerimpressie

Voor een sfeerimpressie volgen nog enkele foto’s, welke werden gemaakt door Anke Hendriks. Waarvoor ook onze hartelijke dank!

Aankondiging 2019 benefiet matinee concert!

Schrijft u alvast de datum op voor het concert in 2019? Dan zal alweer het 5e benefiet matinee concert plaatsvinden op 10 november!

MORGEN BENEFIET MATINEE CONCERT!

Morgen is het zover. Dan vindt opnieuw het benefiet matinee concert plaats ten bate van SAWED Support. Ten bate van de armste vrouwen en kinderen in India. Hulp is hard nodig. Temeer, omdat orkaan ‘Gaja’ enkele dagen geleden in het zuiden van India heeft huisgehouden en flinke schade heeft aangericht.

De entree is 10eu en voor kinderen is entree gratis. Kaarten kunnen aan de deur worden gekocht. Er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar.

We presenteren u een fijn muzikaal programma, zie hieronder ook de flyer!

LOKATIE: Kasteel Aerwinkel Aerwinkelsallee 1, Posterholt
AANVANG: 14:30u, 25 november 2018

Programma Benefiet Matinee Concert

Graag brengen wij u op de hoogte van het programma van het Benefiet Matinee Concert 2018. Ook dit jaar menen we erin geslaagd te zijn u een gevarieerd muzikaal programma te kunnen bieden in de inmiddels bekende sfeervolle ambiance van kasteel Aerwinkel. We hopen u daar te zien! De opbrengst komt volledig ten goede van de allerarmsten in India!

 

Kaarten kunnen worden gereserveerd via het email-adres:

info@sawedwupport.org

 

Programma:

Celliste Fanny Swolfs

Sopraan Julie Cosemans

Bariton Thieu Cosemans

Pianist Pierre Lebon

Altviool en Cello Eurasia Duo