FILMMIDDAG 2018 – LION

Graag nodigen wij u uit voor de benefiet filmmiddag van SAWED support 2018. We bieden u de prachtige en ontroerende film Lion en een toepasselijk hapje voor de entreeprijs van 10euro per persoon. Uiteraard komen ook nu weer alle opbrengsten ten goede van de allerarmsten in India.

De filmmiddag vindt plaats op zondag 25 maart in de prachtige nieuwe filmzaal van filmhuis Domijnen te Sittard (adres Ligne 3, Sittard). Aanvang film 14:00u.

Reserveren kan per mail via: info@sawedsupport.org

Voor meer informatie over de film klikt u op deze link om een trailer te zien van de film. De film beschrijft het verhaal van een 5-jarige Indiase jongen die verdwaald raakt in de straten van Calcutta, ver van huis. Hij overleeft verschillende uitdagingen waarna hij geadopteerd wordt door een stel in Australië. 25 jaar later besluit hij naar zijn verloren familie op zoek te gaan. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De film Lion ontving lovende recensies en onder andere een 8,1 op de site www.imdb.com. Lees bijvoorbeeld de recensie op filmtotaal.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *